Sydney House Serpentine Unit

This stunning entrance is showcased in a newly renovated house that was designed and built for a family.

Once you open the front door of this house, you are automatically greeted with a sense of something different. The staircase captures your vision and guides your eyes, flowing from downstairs and then directing you to follow it upstairs (first floor) which then becomes a morphed balustrade with internal storage, separating two key areas, the ground floor and living quarters.

The concept was to keep simple lines with flowing joinery pieces to help enhance and complement other main key elements in the house. Everything had to feel like it was flowing, no sharp edges or anything to take away the pure elegance of curves. The colour white itself is a perfect example of keeping everything pure and simple, it helps to add the backdrop for amazing things to come.